Armë dhe automjete

 Home / Pelikani / Armë dhe automjete

Pelikani Security GROUP, për të ofruar një shërbim të standarteve europiane, sa më efikas dhe inovativ, përshtatet me kërkesat e tregut duke rinovuar në mënyrë konstate parkun e automjeteve, armë dhe pajisje të tjera.

Automjete

Gjatë gjithë këtyre viteve, Pelikani Security GROUP, i ka ofruar klientëve shërbim të shkelqyer edhe fal automjevete të sherbimit qe rinovohen duke ecur me hapin e kohës. Pothuajse 90% e automjeteve të shoqërisë janë të pajisur me lokalizator GPS. Më poshtë është një listë e automjeteve të shërbimit Pelikani Security Group:


Mjete lëvizëse për grupin e gatshëm
Mjete të blinduara për shoqërimin e personave V.I.P.
Mjete për shoqërimin e vlerave monetare.
Ford Fiesta (Viti prodhimit 2013)
Jeep (fuoristrade i blinduar)
Mercedes-Benz i blinduar
Mercedes - Benz për shoqërim të personave vip
Mitsubish D.I.D (fuoristrade)
Furgon i blinduar tip Iveco
Furgon laborator për instalimin e pajisjeve të vëzhgimit.
Furgon për instalimin e pajisjeve të fikjes së zjarrit.
Fiat Doblò (Laborator)
Audi Q7
Toyota Vit prodhimi 2012

Armatim dhe pajisje

Shoqëria zotëron një numer të madh armatimesh bashkëkohore në dispozicion të punonjësve dhe klienteve në raste rreziku. Më poshtë është paraqitur një listë e tyre.

Armë automatike
Pistoletë Beretta
Pranga
Neuroparalizues
Shkop gome
Elektrik dore
Spray lotësjellës
Radio marrës

Partner

Copyright © 2018 Pelikani Security GROUP