Lundrimi në webfaqe

 Home / Lundrimi

Faqja zyrtare e Pelikani Security GROUP është studiuar dhe projektuar në mënyrë që cilido përdorues ta lundroj këtë të fundit sa më thjeshtë.
Webfaqja është plotesishte "responsive", lundrohet nga të gjithë dispozitivet mobile(smartphone, tablet) dhe desktop duke përshtatur materialin(foto, tekste, ikona, video) në bazeë të madhësisë se ekranit tuaj. Në brendësi të faqeve hasen element grafik të animuar, sakaq, për të pasur një vizualizim sa më korrekt të faqeve ju keshillojmë të përditesoni browserin tuaj dhe te evitoni Internet Explorer versionet 7 dhe 8.

Në rast se hasni vështirësi në lumdrimin e faqes, na kontaktoni.

Copyright © 2018 Pelikani Security GROUP