• Salla Oerative Pelikani Security GROUP
  • Godina Pelikani Security GROUP Arms School Academy
  • Salla Oerative Pelikani Security GROUP
  • Stervitje Punonjesit Pelikani Security GROUP

Mirësevini në Pelikani Security GROUP

Shoqëria e parë shqiptare që mund t'ju siguroj e t'ju realizoj ëndrrën tuaj!

Siguri

Pelikani Security GROUP ju ofron sigurinë e munguar! Vizitoni faqen e shërbimeve që ofrojmë duke klikuar këtu. Informohu mbi shërbimet dhe na kontaktoni.

Edukim

Pelikani Security GROUP & Beretta mundëson formimin tuaj profesional. Vizitoni faqen e Arms School Academy për më shumë.

Arms School Academy

Akademia e parë private Shqiptaro-Italiane, plotësishtë e dixhitalizuar, që formon profesionalisht të gjithë të interesuarit në fushën e sigurië.

Poligoni i qitjes pelikani

Teknologji

Poligoni i qitjes më modern dhe profesional shqiptar i standarteve europiane.

Shkollim profesional

Akademia e parë profesionale private në fushën e sigurisë.

Shërbimet e Pelikani Security

Ofrojmë një paketë të gjerë shërbimesh, të cilat mund të mbulojnë cdo kërkesë tuajën në fushën e sigurisë në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë.

Ruajtje objekti

Një nga shërbimet elitë të Pelikani Security GROUP. Ofron shërbim për institucione publike dhe private.

Shoqërim i vlerave monetare

Shërbim i ofruar në mënyrë të vecantë për institucione bankare. Më prestigjiozët na kanë zgjedhur!

Shoqërim i personave V.I.P.

Siguria, rendimenti dhe serioziteti ynë bëri që edhe Papa Francesko të zgjidhte Pelikani Security!

Grupi i gatshëm

Jemi gjithmonë të gatshëm për të ndërhyr me grupin tonë të specializuar per t'ju ofruar sigurinë në momentet kritike.

Investigim privat

Një risi në Shqipëri. Investigimin privat e sjellë Pelikani Security. Për më shumë informacion, na konktaktoni!

Lokalizim satelitor

Mund të gjejmë cdo automjet kudo në botë fal teknologjisë më moderne të lokalizimit satelitor të përdorur nga ne!

Pse duhet të zgjidhni Pelikani Security GROUP

Bashkpunim Pelikani Security GROUP
Profesionalizëm
Të gjithë punonjësit e shoqërisë kryejnë trajnime brenda dhe jashtë vendit.
Pelikani Security GROUP ushtron kontrolle të vazhdueshme duke testuar nivelin profesional të punonjësve.
Korrektësi
Shoqëria jonë që nga koha e krijimit mban marëdhënie të drejta me klientet, duke i garantuar seriozitet në shërbim dhe korrektësi në zbatimin me përpikmëri të kontratës së përbashket. Stafi i Pelikani Security përbëhet nga persona të specializuar që kanë një përvojë të gjatë në institucione shtetërore dhe private që kanë të njëjtën specifikë me SH.P.S.F.
Përkujdesje
Shoqëria Pelikani Security GROUP kujdeset për të gjitha detajet e shërbimit dhe të kontratës midis palëve. Një staf i kualifikuar ekspertësh në sektorin e sigurisë studiojnë dhe sugjerojnë ofertën më të përshtatshme për realitetin tuaj.

Partnerët

Copyright © 2018 Pelikani Security GROUP