Vizioni i Arms School Academy

 Home / A.S.A. / Vizioni
Salla e kontrollit Pelikani

Vizioni i Arms School Academy

Synimi i Pelikani Security dhe Beretta është që ASA të krijoj profesionist të vërtet në fushën e sigurisë.
Të përgatisë punonjës te niveleve europiane të gatshëm për tu përballuar me cdo sfidë që paraqet ky sektor.
Arms School Academy synon gjithashtu të bëhet ëndrra e realizuar e shumë të apasionuareve që deri dje tregu shqiptar nuk i ofronte një mundësi të tillë.
Për A.S.A.(Arms School Academy) ky është një vizion ambicioz që po merr formë e po krijon interes të lartë në shoqërinë shqiptare. Këtë e tregon dhe numri i lartë i telefonatave dhe aplikimeve online për të marr pjesë në trajnimet tona.

Aplikimet kanë filluar

Regjistrohu menjeherë në Arms School Academy për të marrë pjesë në kurset 5 mujore me akademikë të përgatitur nga universitetet Italiane, Austirake e Gjermane.

Partnerët

Copyright © 2018 Pelikani Security GROUP