Ne jemi Pelikani.

forca ben fuqine

Stafi drejtues

 Home / Pelikani / Stafi
Vesel Demiraj Pelikani Security
Vesel Demiraj
President & CEO

Themelues i Pelikani Security dhe Arms School Academy (A.S.A.). Aktualisht president dhe shef ekzekutiv i shoqërisë.


Rezarta Demiraj
Administratore

Aktualisht administratore dhe përgjegjëse për mbarëvajtjn dhe koordinimin e Pelikani Secuirty GROUP.


Gezim Demiraj Jurist
Gëzim Demiraj
Departamenti Juridik

Jurist dhe përgjegjës i cështjeve ligjore të Pelikani Security GROUP dhe Arms School Academy.


Copyright © 2018 Pelikani Security GROUP